Ansiktsbehandlingar

För att kunna skräddasy din behandling optimalt och tillgodose din huds behov och dina önskemål på bästa sätt så välj din ansiktsbehandling i tid istället! Med  professionella salongsprodukter kan vi optimera hela din behandling både med produkter och de moment som ska ingå. Passar både för dig som är ny kund och för dig som går regelbundet på behandling. Moment som kan ingå är: dubbelrengöring,, exfoliering mekaniskt eller med enzymer och aha syror, porrengöring, massage, exklusiva specialprodukter som serum och aromaoljor, mask, ögon och läppvård osv.
85 min – 1500 kr
70 min – 1250 kr
55 min – 1000 kr
40 min – 750 kr
25 min – 500 kr
 
Ansiktsbehandling för 2 personer
625 kr per person 70 min
Här kommer ni två personer som får behandling under 70 min. Ni ligger tillsammans i samma rum, i var sin säng och behandlingen görs på er båda ”samtidigt”.
När tex peeling och mask verkar för dig, så görs andra välgörande moment på din vän. Det blir en mycket behaglig stund där varje steg i er ansiktsbehandling får absolut bästa effekt.
Behandlingen pågår i ca 70 min och efteråt serveras ni lite att dricka med tilltugg.

KLASSISK

Grundlig ansiktsbehandling.Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, massage av ansikte, hals och dekolletage, mask och avslutande creme.

70 min – 1250 kr

LYX

Härlig helhetsbehandling för dig som vill njuta ännu mer. Förutom din klassiska ansiktsbehandling så får du en rygg massage med eteriska oljor att inleda med och en skön handmassage medan din ansiktsmask verkar.

85 min – 1500 kr

LYX SPECIAL

Förutom din Lyx ansiktsbehandling med rygg massage och handmassage, så ingår specialmask + färg av fransar och bryn inkl formning.

105 min – 1750 kr

PORRENGÖRING

Grundlig rengöring. Bra för dig med pormaskar, fet och oren hy. Rengöring, peeling, ånga, porrengöring, mask och avslutande creme.

55 min – 1000 kr

LÄTT OCH SKÖN

En underbart skön ansiktsbehandling. Lång och härlig ansiktsmassage med eteriska oljor. Rengöring, peeling, massage av ansikte, hals och dekolletage, mask och avslutande crème.

40 min – 750 kr

ANSIKTSMASSAGE

Underbart avkopplande ansiktsmassage. En behandling med 100% njutning. Rengöring, massage av ansikte och dekolletage, avslutande crème.

25 min – 500 kr

HUDANALYS

Vi kartlägger din hud noggrant och därefter skräddarsys behandling och produkt-rekommendationer efter dina behov. I samband med hudanalysen görs även en digital hudanalys där Du enkelt och tydligt själv kan se ytliga kärl, pigmenteringar, orenheter i din hud osv. Och vi får en tydlig bild över hur vi och du kan göra behandlings och produktmässigt för din optimala hudhälsa.

Behandlingen inleds med rengöring och avslutas med anpassad creme.

Behandlingen är kostandsfri vid bokad behandling eller köp av två produkter.

25 min – 295 kr (kostnadsfri vid köp av 2 produkter)