Massage

Välkommen på en lugn, skön och avkopplande stund till oss.
Massage gör underverk för både kropp och själ.

FOTZONTERAPIMASSAGE 25 OCH 40 MIN

När Jill jobbade som massageterapeut i Australien, var fotzonterapimassage en mycket populär behandling. Nu erbjuder vi behandlingen även på Min stund! Massagen är kraftfull, med tryck på fötterna. Zonpunkterna är som ett slags signalområdeoch avlagringar bildasoch ömmar om det är något som inte står rätt till. Fotmassagen är en riktigt skön och go-ont känsla. Så har du inte testat, gör det nu.

25 min – 475 kr
40 min –  625 kr

KLASSISK SVENSK MASSAGE

En djupgående massage där muskulaturen bearbetas. Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Massagen sätter igång blodcirkulationen och underlättar för kroppen att avlägsna slaggprodukter. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Massagen bidrar till att du känner dig lugnare, mjukare och rörligare.

 

20 min – 425 kr
30 min – 625 kr

45 min – 795 kr
60 min – 925 kr
75 min – 1295 kr

MASSAGE MED VARM OLJA FRÅN MASSAGELJUS

Du väljer din doft på massageljus som vi tänder upp vid massagesängen. Ljuset smälter ner till underbar och vårdande massageolja som först droppas ner på kroppen. Därefter följer en varm och skön massage.

Ljuset får du även med dig hem, för fortsatt massage eller njuta av som doftljus.
Även en mycket uppskattad behandling att ge bort till någon du tycker om!

30 min – 595 kr
45 min – 725 kr

AROMAMASSAGE

Det här är en härligt avslappnande massage med aromaoljor som mjukar upp musklerna. Perfekt om du känner dig stressad och vill slappna av. Vid 50 min ingår även ansiktsmassage om du önskar det.

20 min – 425 kr
30 min – 595 kr
40 min – 625 kr
50 min – 795 kr

HOT STONE MASSAGE

I massagen används aromaoljor och lavastenar. Stenarnas värmande effekt förstärker och fördjupar massagens förmåga att reducera spänningar och minska stress. En underbar massage som måste upplevas!

60 min – 895 kr

FÖR FÖRETAG

Massage och kroppsbehandlingar är avdragsgilla som förebyggande friskvård hos företag.