Hudvårdens ABC

RENGÖRING:

Vanlig tvål täpper till porerna. Detta torkar ut huden och gör att den åldras snabbare och får ett sämre skydd. Om överskottsfett inte kan komma ut bildas kvisslor och plitor. Första steget till frisk och klar hy är rengöring. För detta behövs en kombination av rengöring och ansiktsvatten som du använder morgon och kväll. När huden är ordentligt rengjord kan den bättre tillgodogöra sig en vårdande creme eller olja.

Ansiktsvatten förbereder huden för efterföljande produkter. Det fuktar hudlagren så att huden lättare tar upp till exempel eteriska oljor

PEELING:

Peeling rekommenderas ca 1 ggr i veckan och är hemligheten för att huden ska kunna ta till sig fuktcreme. Peeling tar bort de översta torra hudcellerna, motverkar pormaskar och plitor och ger huden en fantastisk fräschhet och lyster.

CREME:

Vi behöver smörja huden för att den ska må så bra som möjligt. På dagen behöver huden skyddas mot luftföroreningar, temperaturväxlingar och pigment i make up. Vid behandling av eventuella problem får man den bästa effekten på natten, eftersom det är då huden nybildas. Tänk på att din hy förändras. Den produkt du använt i flera år kanske inte är den optimala idag. Allt efter årstid, ålder och hudtyp kan det behövas olika vård. Huden runt ögonen är mycket tunn. Därför är det just där de första rynkorna visar sig, så använd alltid ögoncreme runt ögonen.

OLJOR:

Oljor skyddar mot kyla och torr luft. Använd 2 droppar under din dagcreme. 100% ren lyx som din hud kommer att älska.

SERUM:

I serum ingår aktiva ingredienser. Serum ska alltid appliceras på rengjord hud, före ansiktscreme eller olja.

MASKER:

Att lägga en ansiktsmask innebär lite extra omsorg och vård. I en ansiktsmask ingår det aktiva ingredienser i sådana proportioner, att det inte lämpar sig att användas i vanliga ansiktscremer.

SKÖNHET ÄR INGEN GÅVA UTAN SNARARE RESULTATET AV REGELBUNDEN VÅRD OCH SKÖTSEL. ATT REGELBUNDET GÖRA ANSIKTSBEHANDLINGAR ÄR EN BRA INVESTERING – SÅVÄL FÖR HUDEN SOM FÖR VÄLBEFINNANDET. INTE MINST FÖR ATT PRODUKTERNAS EFFEKT ÖKAR EFTER EN ORDENTLIG GENOMGÅNG AV HUDEN!