Dermapen 4

Nyhet! Lägg till Uber pro kemisk peeling i din dermapen behandling. Fram till 30 November bjuder vi på kemisk peeling i samband med dermapen, om du önskar det.
Uber pro kemisk peeling kan också bokas separat. gärna som kur varannan vecka.

Dermapen 4 – Avancerad microneedling behandling

Dermapen eller microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla orenheter och ärr.
Dermapen orsakar en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion vill kroppen reparera skadan. Tillväxtfaktorer frigörs och huden börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen rekomenderas bla för:

  • Huduppstramning och föryngring
  • Skin tightning
  • Fina linjer och rynkor
  • Stora porer
  • Ärr (acneärr, kirurgiska ärr, brännskador)

I en kur rekommenderas 3-6 behandlingar med 2-8 veckors mellanrum, men även enstaka behandlingar kan ge resultat, beroende på vad man vill behandla.

Är behandlingen smärtsam?
Vid behandling med de minsta nåldjupen känns det ytterst lite, om man går djupare känns det mer, men ingen bedövning brukar behövas vid hudföryngring. Vid behandling av ärr kan man lägga på bedövningskräm en halvtimma innan.

Undvik följande de första 2 dagarna efter behandling med Dermapen:
Solning, intensiv träning, andra hudbehandlingar i området, starka hudvårdsprodukter (tex retinol, AHA-syror), alltför het dusch, bad eller bastu, bad i hav eller swimmingpool, spraytanning.
2195 kr. Som special på Min stund ingår även halsen. (Ord. pris för ansikte och hals är 2995 kr)
Vid kur som rekommenderas, så får du 10% vid 3 behandlingar 1975 kr/gång och 15% vid 6 behandlingar 1865 kr/gång.
Bokar du 3 behandlingar och under kurens gång vill utöka till 6 behandlingar, så kompenserar vi naturligtvis det med 20% på resterande 3 behandlingar.
Ansikte, hals + dekolletage: 3295 kr
Enbart dekolletage: 1295 kr

För bästa resultat är vår rekomendation att du använder Dermapens produktkit i anslutning precis innan och eller i anslutning till behandlingen. När produktkitet är slut kan du återgå till dina vanliga produkter igen.
I detta kit finns alla produkter som du behöver för din hudvård. 995 kr (ord. 1495 kr).

Dermapen  var den första microneedling-pennan på marknaden (2010) och är fortfarande marknadsledande världen över. Det finns ett antal kopior men Dermapen är överlägsen dels genom sin vibrerande funktion som ger upp till 1920 st mikrokanaler i huden per sekund, dels och ännu viktigare, genom sin höga kvalitet på de sterila engångsnålarna. Vi använder enbart originalnålar som ger maximal hudstimulering utan att skada.

Du kan också kombinera kemisk peeling, Uber pro med din Dermapn behandling. Kemisk peeling kan användas vid behandling av fina linjer, ojämn hudstruktur och hudton, hyperpigmentering, akne, hormonellt obalanserad hud. Uber pro är en coctail av olika syror och vitaminer. Bla mandelsyra, mjölksyra, pyrodruvsyra, retinaladehyd. Som är cellreparerande, kollagenuppbyggande, minimerar ärr, återfuktar mm.
När du kombinerar Kemisk peeling med Dermapen betalar du 400 kr i tillägg.
Du kan också göra Kemisk peeling som en separat behandling, 995 kr.

Kontraindikationer:
Gravid
Ammar
Psoriasis
Diabetes
Blödarsjuka
Hudcancer