Fotvård

FOTVÅRD 80 MIN/70 MIN

En underbart skön behandling för dig och dina fötter. Du blir ombäddad, lite halvsittande i en behandlingssäng. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad, fötterna skrubbas sedan med ljuvlig saltscrub. Sedan görs naglar, nagelband och nagelplattor fina. Hälar filas och förhårdnader tas bort. Sedan blir det en skön massage med vårdande fotcreme och avslutande lackning. 80 min. 70 min är samma behandling som ovan men utan lackning,

70 min – 995 kr

80 min – 1095kr

PEDIKYR 45 MIN

Fokus på fina naglar.

Naglarna filas, nagelband och nagelplatta görs fina. Fötterna massaras mjuka med vårdande fotcreme. Avslutande lackning med underlack, 2 lager färgat lack och överlack. För dig som inte vill ha lack, så avslutar vi med massage medvårdande crèmer för fötterna.

45 min – 675 kr

FOTVÅRD 45 MIN

Fokus på mjuka, fina fötter. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad. Fötterna skrubbas med saltscrub. Fötterna filas och förhårdnader tas bort. Vårdande fotcreme med fotmassage.

45 min – 675 kr

FOT OCH UNDERBENSMASSGE

Välgörande och avkopplande massage som löser upp spänningar i benen och mjukar upp fötterna.
Behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad. Fötterna skrubbas mjuka och blir förberedda för att ta tillsig av den kommande oljan. Massage med välgörande olja och balm. Behandlingen avslutas med calming gel som är skönt svalkande för varma fötter.

30 min – 645 kr