Esse

Esse – Hyaluronic facial
Fuktgivarboost.
Ansiktsbehandling med mycket effektiv hyaluronic ampull. Behandlingen är perfekt för en törstande hud. Idealisk boost för alla hudtyper vid övergången mellan årstiderna. Återfuktar, lugnar och balanserar huden med probiotika, hyaluronsyra och antioxidanter. En behandling på djupet som fyller ut fina linjer.

40 min – 750 kr


Esse – Anti-ageing facial
Ansiktsbehandling med intensity ampoule++. Intensiv reducering av rynkor och linjer. En växt med ”botoixliknande” egenskaper bistår med en snabb och effektiv reucering av rynkor. Ger ett synbart resultat på uttryckslinjer efter bara en behandling med en samtidigt lenande effekt av huden.

40 min – 750 kr


Esse – Bright facial
Bright facial är en boost för ljusare hud. Salicylsyra -Betahydroxysyra tränger djupare ner i huden än AHA syra och bright ampoule är effektiv vid ojämn pigmentering orsakad av inflammation och överskotsproduktion av melanin.

40 min – 750 kr


Esse –  Acne facial
Behandingen passar för en acne benägen/oren hud och är en kraftfull behandling med både BH-syra, clarifying ampoule och portömning. Den effektiva ampullen har en kombination av aktiva ämnen som reducerar talgöverskott, behandlar utbrott, minskar rodnad och inflammationer associerade till acne. Probiotiska extrakt och probiotika underhåller ett hälsosamt mikrobiom och håller på det sättet akneskapande bakterier i schack.

60 min – 999 kr

The Ultimate Esse experience
En all inclusive behandling. Rengöring, peeling, ånga och porrengöring. Probiotika ampull med 5 miljarder goda bakterier. Exclusionmask. En extra allt behandling som ger huden fantastisk lyster.

85 min 1500 kr


The Esse experience
Samma behandling som ovan, men utan ånga och porrengöring.
Probiotikaampull med 5 miljarder goda bakterier och exklusionmfask ingår.

70 min 1250 kr